Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Dit is een recept uit het boekje 200 recepten voor cakes & koekjes, ik heb zelf de ingrediënten aangepast zodat het paleoproof is!

Ingrediënten:

300 gram amandelmeel
3/4 tl wijnsteenbakpoeder
75 gram kokosbloesemsuiker
50 gram palmsuiker
1 ei
50 ml ahornsiroop
220 ml amandelmelk
50 gram gesmolten roomboter
85 gram cacaonibs
75 gram pecannoten grof gehakt
Muffinvormpjes

Werkwijze:

  1. Smelt de boter in een pannetje en laat wat afkoelen
  2. Verwarm de oven op 180 graden en zet de muffinvormpjes in de vorm of op een rooster
  3. Doe het amandelmeel, wijnsteenbakpoeder en suikers in een kom en roer goed door
  4. Meng in een andere kom het ei, ahornsiroop, amandelmelk en gesmolten boter
  5. Voeg dit mengsel aan het meel toe en roer goed door
  6. Hak de pecannoten grof, en voeg samen met de cacaonibs aan het beslag toe
  7. Verdeel het beslag over de vormpjes en bak ze ongeveer 25/30 minuten. Af en toe even kijken of ze niet te droog worden (met cocktailprikker prikken en kijken)
  8. Af laten koelen en genieten maar!


Weergave: