Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Ook een topreceptje van Jacoline! Klik hier om naar het originele recept te gaan.

Ingrediënten:

Bodem:
  • 125 gram noten (kan 1 soort zijn maar verschillende soorten zoals pecannoten, walnoot en amandelen zijn ook erg lekker)
  • 50 gram kokosolie
  • 2 medjool dadels 
Vulling:
  • 100 gram kokosolie
  • 40 gram rauwe cacao
  • 30 gram honing
Bereiding:
  1. Bekleed een vorm, bv een broodtrommel of ovenschaal met bakpapier
  2. Ontpit de dadels en hak ze samen met de noten fijn in een keukenmachine
  3. Smelt de kokosolie en voeg de noten toe
  4. Stort het notenmengsel in de vorm en druk met de achterkant van een lepel het geheel stevig aan
  5. Zet de bodem in de koelkast tot verder gebruik
  6. Smelt ondertussen de kokosolie en voeg daaraan de rauwe cacao en honing
  7. Goed roeren zodat het een egale massa wordt
  8. Schenk het chocolademengsel over de noten
  9. Laat de chocoladereep minimaal 2 uur in de koelkast opstijven
  10. Snijd het in kleine reepjes en bewaar de reepjes in de koelkast
(Bron: Gezond leven van Jacoline)


Weergave: