Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Ik heb dit recept in een tulbandvorm gemaakt en was zeer geslaagd!

Ingrediënten:

  • 250 gr amandelmeel
  • 2 el kokosmeel
  • 1 el honing
  • 1 tl wijnsteenbakpoeder
  • 1/2 tl vanillepoeder
  • zeezout
  • 5 eieren
  • 2 rijpe bananen
  • 40 ml gesmolten kokosolie
  • wat amandelschaafsel
  • amandelspijs zelfgemaakt (zie recept via link)
100 gr amandelen fijngehakt
100 gr cranberries
100 gr rozijnen
1 borrelglas rum
(Dit mengen en 1 nacht in laten trekken)

Bereidingswijze:

  1. Zet de oven aan op 180 graden
  2. Vet het bakblik in (ik had het zelf in een tulbandvorm gedaan)
  3. Kokosolie langzaam laten smelten op lage temperatuur en af laten koelen
  4. Prak de bananen fijn
  5. Meng de amandel- en kokosmeel, vanillepoeder, zout en wijnsteenbakpoeder in een kom
  6. Klop de eieren los in een andere kom
  7. Voeg de honing bij de eieren
  8. Doe dan de kokosolie en de bananen erbij
  9. Meng het meel door deze mix
  10. Als laatste de noten/vruchtenvulling erdoor roeren
  11. Doe eerst wat amandelschaafsel in het bakblik
  12. Vul het blik nu tot de helft met het deeg
  13. Voeg nu een rol amandelspijs toe
  14. De rest van het deeg er overheen
  15. Ongeveer 50 minuten in de oven
  16. 2 uur laten afkoelen voor het aangesneden kan worden!
Heerlijk met pasen, kerst maar ook lekker tussendoor!


Weergave: