Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Op facebook kwam ik dit fijne recept tegen! Hele leuke blog overigens, het bezoeken zeker waard! Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

50 gr amandelmeel
50 gr kokosmeel
40 gr kokosbloesemsuiker (of palmsuiker)
50 gr gesmolten kokosolie (of roomboter)
1/2 thl wijnsteenbakpoeder
1 volle thl speculaaskruiden
1/2 ei
1 thl rijstmelk (of melk naar keuze, voor als het deeg wat droog lijkt)

Bereidingswijze:

Meng in een kom de melen, bakpoeder en de speculaaskruiden.
Meng in een andere kom de gesmolten kokosolie (of gesmolten boter), kokosbloesemsuiker en het ei.
Voeg droog bij nat en meng goed. Kneed met je handen tot een deeg en bepaal of er nog wat melk bij moet. Zet het deeg een uurtje in de koelkast.
 
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Rol kleine balletjes van het deeg en snij deze doormidden. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 10 - 12 minuten in de oven. (die van mij waren met 11 minuten perfect)
 
Nu af laten koelen op een rooster en genieten maar!
 


Weergave: