Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Toprecept, ideaal voor brownievulling of om te garneren. Dit recept kun je bekijken bij Eet goed, voel je goed klik hier voor het originele recept!

Ingrediënten:

100 gram palmsuiker of kokosbloesemsuiker
50 gram cacaopoeder
60 ml water
1 el kaneel
Snuf zout
300 ml kokosmelk
Vanille (extract of uitgeschraapt)

Bereidingswijze:

  1. Neem een steelpannetje en zet deze op je kleinste pitje.
  2. Doe hier de suiker, water, cacao, kaneel en zout in en roer dit op hoog vuur een paar minuten door.
  3. Voeg nu de kokosmelk toe en breng het aan de kook. 
  4. Zodra het kookt, draai je het vuur laag en roer je het goed door. 
  5. Laat het nu 20 minuten zachtjes pruttelen en roer regelmatig door om te voorkomen dat het aanbrandt.
  6. Je zult merken dat de saus snel lekker dik wordt. Blijf roeren met een garde om klontjes te voorkomen.
  7. Haal na 20 minuten de pan van het vuur en roer de vanille er door. 
  8. Laat afkoelen en bewaar in een knijpfles (van mosterd of voor poffertjesbeslag).
  9. Dit is je karamelsaus! Bewaar het op een koele plaats.
(Bron: Eet goed, voel je goed - Heleen Quantrill)


Weergave: