Filter
Dit fijne recept kwam ik tegen bij Guusje Gezond, kijk hier voor het originele recept.
Ingrediënten (voor 2 personen):
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bak het gehakt net niet rul in de koekenpan.
Snipper de ui en de knoflook en voeg deze halverwege toe aan het gehakt.
Laat het even meebakken op hoog vuur.
Voeg de tomatensaus toe en laat dit 1 minuut meesudderen.
Vervolgens voeg je de spinazie toe en blijf je goed roeren tot de spinazie geslonken is.
Begin je met het opbouwen van de lasagne.
Snij of rasp de courgette in plakken (niet te dik en niet te dun).
Bestrijk de ovenschaal met een dun laagje olie.
Daarop leg je de eerste laag courgette.
Hier bovenop leg je een laagje saus.
Op de saus leg je een laag witte kool, gevolgd door nog een laag saus.
Bedek deze met een laag courgette en verdeel het laatste restje saus over de courgette.
Zet de ovenschotel zo’n 45 minuten in de oven en je glutenvrije groenten lasagne is klaar!
(Bron: Guusje Gezond)