Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Dit fijne recept kwam ik tegen bij Guusje Gezond, kijk hier voor het originele recept.

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 1 courgette
  • 200 ml tomatensaus
  • 250 gram rundergehakt
  • 1 ui
  • Italiaanse kruiden
  • 1 teen knoflook
  • 300 gram spinazie
  • 200 gram witte kool

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. 

  2. Bak het gehakt net niet rul in de koekenpan. 

  3. Snipper de ui en de knoflook en voeg deze halverwege toe aan het gehakt.

  4. Laat het even meebakken op hoog vuur.

  5. Voeg de tomatensaus toe en laat dit 1 minuut meesudderen.

  6. Vervolgens voeg je de spinazie toe en blijf je goed roeren tot de spinazie geslonken is.

  7. Begin je met het opbouwen van de lasagne. 

  8. Snij of rasp de courgette in plakken (niet te dik en niet te dun). 

  9. Bestrijk de ovenschaal met een dun laagje olie.

  10. Daarop leg je de eerste laag courgette.

  11. Hier bovenop leg je een laagje saus.

  12. Op de saus leg je een laag witte kool, gevolgd door nog een laag saus.

  13. Bedek deze met een laag courgette en verdeel het laatste restje saus over de courgette.

  14. Zet de ovenschotel zo’n 45 minuten in de oven en je glutenvrije groenten lasagne is klaar!
     

    (Bron: Guusje Gezond)



Weergave: