Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Er kwam weer een heerlijk recept voorbij op het internet, deze keer weer van van: Gezond leven van Jacoline. Klik hier voor het originele recept.


Ingrediënten:
  • 150 gram amandelmeel
  • 4 zongedroogde tomaten in olie, in dunne reepjes gesneden
  • snufje zout (liefst Keltisch zeezout)
  • 1 los geklopt ei
  • halve eetlepel fijn geknipte rozemarijn
  • 1 eetlepel olijfolie
 
Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden
  2. Voeg alle ingrediënten in een kom en kneed er een samenhangende bal van
  3. Rol het deeg tussen 2 lagen bakpapier uit totdat ze heel dun zijn, ongeveer  3 á 4 mm 
  4. Snijd het deeg met een scherp mes of pizza mes in gewenste grootte
  5. Leg het deeg en bakpapier op een bakplaat 
  6. Bak de crackers op 175 graden in circa 13 á 14 minuten goudbruin en knapperig.
  7. Breek ze voorzichtig los en draai ze op de bakplaat. Bak deze kant nog 2 minuten.
  8. Laat ze goed afkoelen en bewaren in een afgesloten doos.
(Bron: Gezond leven van Jacoline http://gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl/)


Weergave: