Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Dit recept spreekt mij ook heel erg aan! Gevonden bij oerkracht voedingsadvies, maar is van een gastblogger Marinka Bil klik hier voor het originele recept!
2-4 personen
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Breek de eieren boven een kom, schenk de kokosmelk erbij, samen met het zout en wat peper naar smaak. Klop het geheel schuimig met een mixer.
Verhit de kokosolie in een ovenvaste pan en bak hierin de ui op middelhoog vuur glazig. Voeg de witte kool, wortelrasp, spinazie, peer en rozijnen toe en bak alles al omscheppend nog 3 minuten.
Giet het eiermengsel over de groenten en roer het gedurende 1 minuut zachtjes door elkaar.
Zet de pan in de oven en bak de fritatta in 15 minuten goudbruin en gaar.
Serveer de fritatta meteen, of laat hem even afkoelen voor je hem aansnijdt en verpakt om mee te nemen.
Variatietips:
Ui, rucola, zongedroogde tomaten, gerookte zalm, en wat pijnboompitten.
Gehakt, kerrie, zoete aardappelblokjes, peterselie en spinazie.
Courgette, aubergine, tomaten en Italiaanse kruiden.
Appel/peer en kaneel (er hoeft dan geen peper bij de eieren, en gebruik ook iets minder zout).
Banaan, vanille-extract en kokosrasp (geen peper bij de eieren, minder zout).
Kleine blokjes kip, tomaat, kleine broccoliroosjes en bieslook.
(Bron: Oerkracht voedingsadvies & Marinka Bil eet paleo)