Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Dit recept is gluten- en suikervrij en Paleo! Gevonden op het blog: Eet goed, voel je goed, klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

200 gram amandelmeel
1/4 tl Keltisch zeezout
1/4 tl bakpoeder
2 eieren
60 ml druivenpitolie of gesmolten kokosolie
50 gram palmsuiker
2 geprakte, rijpe bananen

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Neem een ruime kom en doe hier de droge ingrediënten in. 
  3. Kluts in een andere kom de eieren los en roer hier de olie en het zoet door.
  4. Schenk dit bij het amandelmeel en roer even goed door.
  5. Voeg nu de bananen toe en roer nog even om. 
  6. Verdeel het beslag over 10 cupcake vormpjes. Ik heb een bakplaat voor cupcakes waar ik papiertjes in doe. Als je een siliconenvorm hebt, is dat natuurlijk ook prima.
  7. Zet het in de oven en laat in 20 minuten goudbruin worden. 
  8. Als de cupcakes afgekoeld zijn, kun je ze versieren met wat stijfgeklopte slagroom en een paar stukjes banaan en wat geschaafde pure chocola of wat rauwe cacao en klaar!
(Bron: Eet goed, voel je goed)


Weergave: