Dit recept is gluten- en suikervrij en Paleo! Gevonden op het blog: Eet goed, voel je goed, klik hier voor het originele recept.
Ingrediënten:
200 gram amandelmeel
1/4 tl
Keltisch zeezout 1/4 tl bakpoeder
2 eieren
60 ml druivenpitolie of gesmolten
kokosolie 50 gram palmsuiker
2 geprakte, rijpe bananen
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Neem een ruime kom en doe hier de droge ingrediënten in.
- Kluts in een andere kom de eieren los en roer hier de olie en het zoet door.
- Schenk dit bij het amandelmeel en roer even goed door.
- Voeg nu de bananen toe en roer nog even om.
- Verdeel het beslag over 10 cupcake vormpjes. Ik heb een bakplaat voor cupcakes waar ik papiertjes in doe. Als je een siliconenvorm hebt, is dat natuurlijk ook prima.
- Zet het in de oven en laat in 20 minuten goudbruin worden.
- Als de cupcakes afgekoeld zijn, kun je ze versieren met wat stijfgeklopte slagroom en een paar stukjes banaan en wat geschaafde pure chocola of wat rauwe cacao en klaar!
(Bron: Eet goed, voel je goed)