Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Dit recept komt van Wendy Ockhuisen van Paleo-lifestyle. Kijk eens op hun site voor nog veel meer heerlijke paleo recepten! Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

  • 4 eieren
  • 2 bananen
  • 1 pak diepvries kersen (250 gram)
  • vanille bourbon extract

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden
  2. Snij de banaan in kleine stukjes en doe deze in een mengkom
  3. Voeg de eieren toe en mix met een staafmixer tot een gladde massa
  4. Voeg naar smaak vanille aroma toe (afhankelijk van de sterkte van het aroma wat je gebruikt zal dit een paar druppels tot een halve theelepel zijn) en mix nog een keer
  5. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier en giet het beslag er in
  6. Verdeel de kersen over het beslag
  7. Bak de clafoutis gaar in 15-20 minuten
  8. Laat de clafoutis even afkoelen en snijd hem dan in stukken
Een clafoutis is zowel warm als koud erg lekker.


Weergave: