Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Heerlijk recept om mee te nemen voor de lunch van Oerkracht Voedingsadvies. Klik hier voor het originele recept.
Ingrediënten:
2 eieren
Scheutje kokosroom
1 tl peterselie
Peper & zout naar smaak
Zalmvulling:
100 gram zalmfilet
Peper en zout
Kokosolie om in te bakken
Tonijnsalade:
½ blikje tonijn
Peper en zout naar smaak
Flinke eetlepel (zelfgemaakte) mayonaise
Bereidingswijze:
Kluts de eieren samen met de kokosroom en peterselie, en breng op smaak met peper en zout. Bak hiervan een dun omelet, en laat afkoelen.
Kruid de zalmfilet met peper en zout en bak goudbruin en gaar in de kokosolie. Trek na het bakken de stukken uit elkaar en laat afkoelen.
Prak de tonijn samen met de mayonaise fijn en breng op smaak met peper en zout.
Snij de (afgekoelde) omelet doormidden. Verdeel over de ene helft de zalmfilet en over de andere helft de tonijnsalade. Rol beide helften op en snij in stukken. ‘Plak’ eventueel de randjes vast met wat mayonaise zodat ze keurig opgerold blijven.