Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Mitch van Duuren is een echte Paleo goeroe ;-) en heeft dit heerlijke recept gepubliceerd. Kijk eens op hun site: http://www.paleo.nl/

Ingrediënten:

  • 1 bloemkool
  • 1 ei
  • 2 theelepel pizza kruiden (of naar smaak meer of minder)
  • 1 theelepel himalaya zout
  • 100 gram geraspte geitenkaas

Bereidingswijze:

  1. Laat de oven voorverwarmen op 175 graden 
  2. Maal de bloemkool in de keukenmachine fijn tot bloemkool "rijst"
  3. Breng de bloemkoolrijst in water (2-3 vingers hoog) aan de kook en laat het al roerend 3 minuten koken
  4. Giet het water af in een vergiet afgedekt met een notenzak of schone theedoek, anders gaat de bloemkoolrijst door de vergiet heen
  5. Laat de bloemkoolrijst afkoelen
  6. Met diezelfde notenzak of theedoek pers je vervolgens al het resterende water eruit totdat je een massa krijgt. Hoe meer water eruit gaat hoe knapperiger de pizza wordt
  7. Mix de bloemkoolmassa met de geitenkaas, pizzakruiden en zout samen in een kom
  8. Leg bakpapier op een ovenplaat en maak een hele platte pizzabodem van 2 tot 3 mm
  9. Zet de bodem in de oven op 175 graden voor ongeveer 30-35 min

Ideetjes voor toppings:

Garnalen, vlees, tomaat, basilicum, rucola, serano ham, ananas etc.



Weergave: