Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Weer een heerlijk recept van Oerspronkelijk, en heerlijk in de zomer! Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

  • 50 gram roomboter of kokosolie, op kamer temperatuur
  • 6 eieren
  • 75 gram kokosmeel
  • 1/2 theelepel wijnsteenbakpoeder
  • sap en rasp van 1/2 citroen
  • 1 eetlepel honing
  • merg van 1/2 vanillestokje of 1 theelepel vanille essence (optioneel)
  • 200 - 250 gram aalbessen
  • extra roomboter of kokosolie om cakevorm in te vetten

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Meng de boter of kokosolie met de eieren in de keukenmachine tot een glad beslag. Kan ook in een kom met de garde.
  3. Voeg kokosmeel, bakpoeder, citroen, honing en vanille toe en meng alles goed door elkaar.
  4. Roer er voorzichtig de bessen door.
  5. Schep het beslag in een ingevette cakevorm.
  6. Bak de cake in ca. 50 - 60 minuten gaar in de voorverwarmde oven.
(Bron: http://oerspronkelijk.blogspot.nl)


Weergave: