Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Dit is een recept wat makkelijk en snel te maken is! I love it.......Kijk eens bij de recepten van: Gezond leven van Jacoline, je doet er echt inspiratie op. Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten: (2 pers.)

  • 1 grote courgette 
  • 2 á 3 kippendijen zonder bot
  • 2 eetlepels roomboter
  • 200 ml creme fraiche (liefst biologisch)
  • 1 eetlepel gehakte rozemarijn
  • 50 gram rozijnen
  • 75 gram gehakte walnoten
  • snufje zout

Bereidingswijze:

  1. Maak spaghetti van de courgette met de spiral slicer. Heb je deze niet dan kun je ook prima dunne plakjes met je dunschiller schaven, dan krijg je tagliatelle.
  2. Kook ondertussen een pan met water en een snufje zout voor de courgettespaghetti.
  3. Snijd de kippendijen in blokjes.
  4. Verhit in een pan de roomboter en bak de kippenblokjes gaar en breng deze op smaak met wat  zout.
  5. Als het water kookt, voeg dan de courgettepasta toe en laat het geheel 1 minuut blancheren.
  6. Giet de courgettespaghetti af, vang een klein beetje kookvocht op in een glas of kopje.
  7. Schep de creme fraiche door het vlees, roer het geheel tot een egale saus. Als de saus iets te dik is kun je nog een heel klein beetje kookvocht toevoegen, begin met een eetlepel en voeg eventueel nog meer toe
  8. Voeg de courgettespaghetti, rozemarijn en de rozijnen toe aan de saus en even goed door elkaar scheppen.
  9. Schep het geheel op een bord en strooi er wat gehakte walnoten overheen.
(Bron: http://gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl/)


Weergave: