Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Dit recept kwam langs op facebook waar Paleolique een hele leuke Paleo site heeft. Ga gauw eens bij haar kijken!
  • 1 kilo (bio) rundergehakt
  • 1 ei
  • 1 el amandelmeel
  • 1 rode paprika
  • 1 rode ui
  • 2 stengels bleekselderij
  • Een paar kastanjechampignons 
  • Kruiden (chilipeper, zout, oregano, thijm, rozemarijn)
  • Aluminiumfolie
  • Theedoek

Bereidingswijze:

  1. Snij de ui, paprika, bleekselderij en kastanjechampignons klein
  2. Kruid het gehakt naar smaak in een schaal en voeg de gesneden groente toe
  3. Kneed goed door elkaar met je blote handen
  4. Breek er een ei boven, voeg 1 el amandelmeel toe en kneed verder 
  5. Bedek de bodem van je crockpot/slowcooker met aluminiumfolie (4x gevouwen voor de stevigheid) en leg hierop je gehaktbrood
  6. Span een theedoek onder de deksel (Tip van Angelic: de theedoek vangt het vocht onder de deksel op. Zo krijgt je gehaktbrood een mooi bruin korstje)
  7. Zet je crockpot/slowcooker op de stand Low voor 6,5 uur
(Bron: Facebook Paleolique)


Weergave: