Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Ingrediënten:

  • 800 g doorregen rundvlees (in stukken )
  • 1 flinke ui gesnipperd
  • 2 tenen knoflook
  • 1 stukje gemberwortel (ca 2 cm fijngeraspt )
  • 1/2 theelepel laos
  • 1/2 theelepel ketoembar
  • 1 theelepel sambal oelek
  • 2 eetlepel citroensap of een stengel citroengras
  • 2 eetlepel kokosbloesemsuiker
  • 2 dl warm water
  • 1 rode peper
  • 1 blikje kokosmelk
  • zout
  • olijf olie

Bereidingswijze:

  1. Bak het vlees aan in de olie
  2. Maal de gember met de knoflooktenen en de sambal met een eetl. warm water in een hakmolen tot een dikke pasta
  3. Roer dit door het gebakken vlees
  4. Doe de gesneden ui in de pan en fruit deze
  5. Doe het vlees hierbij
  6. Leg de peper hier in zijn geheel op
  7. Meng 2 eetl. citroensap (of citroengras) met het (warme) water, het blik kokosmelk, de kruiden en de kokosbloesemsuiker
  8. Doe dit in de slowcooker en laat ongeveer 8 uur op low stoven
 
Serveertips: Lekker met (bloemkool)rijst, komkommer en kroepoek
 
Tip: Dit kan ook in een braadpan gestoofd worden


Weergave: