Weer een heerlijk recept van de Slowcookers van Facebook. Wordt snel lid en zie meer recepten! Echt een aanrader!
Ingrediënten:
- 1 grote ui
- 3-4 teentjes knoflook
- 2 el olijfolie
- 500 gr runderstoofvlees, in blokjes
- 1 grote aubergine in blokjes gesneden
- 2 el thaise rode currypasta
- 1 el vissaus
- 4 dl kokosmelk
Bereidingswijze:
- Doe de ui en knoflook in een keukenmachine en maal tot een pasta
- Verhit de olie in een pan en bak deze pasta zo'n 2 tot 3 min
- Voeg het vlees en de aubergine in porties toe en bak tot ze bruin zien
- Roer de currypasta, vissaus en kokosmelk erdoor
- Breng aan de kook en doe in de slow cooker
- Zet de slow cooker op laag en laat 8-9 uur staan
Lekker met bloemkoolrijst en roergebakken paksoi!