Er zijn veel recepten voor brownies, maar dit is een verrukkelijke variant al zeg ik het zelf! Marinka blinkt echt uit in deze recepten! Klik hier voor het originele recept.
Ingrediënten:
- 1 groene bakbanaan
- 200g zachte dadels
- 85g kokosolie
- 75g cacaopoeder
- ½ tl baksoda
- ½ tl vanillepoeder
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor tot 175 graden Celsius. Vet een kleine bakvorm in met wat kokosolie. (Marinka gebruikt een ronde springvorm met een doorsnede van 15 cm)
- Snij de bakbanaan in stukjes.
- Combineer bakbanaan, ontpitte dadels, gesmolten kokosolie, cacao, baksoda en vanillepoeder in een foodprocessor en maak een glad beslag.
- Verdeel het beslag over de bakvorm en strijk het glad met de achterkant van een lepel.
- Bak de brownies in 25 minuten gaar. Laat ten minste 30 minuten afkoelen voor het serveren.
(Bron: www.eetpaleo.nl)