Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Dit heerlijke recept kwam ik tegen op facebook van Paleo-Lifestyle. Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 1 grote sjalot
  • 1 biologische komkommer
  • 1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels limoensap
  • 1 theelepel fijn zeezout
  • vers gemalen zwarte peper naar smaak
  • 2 avocado’s
  • 100 gram gerookte zalm

Bereidingswijze:

  1. Verwarm een soeppan op het gasfornuis.
  2. Snipper de sjalot fijn.
  3. Was de komkommer (niet schillen) en snijd deze in kleine blokjes.
  4. Snijd de wilde zalm in stukjes.
  5. Doe de olie in de pan en voeg direct de gesnipperde sjalot toe.
  6. Roer de sjalot tot deze licht begint te verkleuren, voeg dan komkommer, wilde zalm, limoensap, zout en peper toe en laat dit 5 minuten op laag vuur garen.
  7. Voeg de avocado en 200 ml water toe en pureer met de staafmixer tot een egale soep. Je kunt eventueel meer water toevoegen als je de soep dunner wilt.
  8. Laat de soep nog 2 minuten verwarmen en zet het vuur uit.
  9. Snipper de bieslook en snijd de gerookte zalm in dunne reepjes.
  10. Schep de soep in kommen of borden en verdeel er de gerookte zalm en bieslook over.
(Bron: www.paleo-lifestyle.nl)


Weergave: