Vervang eventueel een deel van de zonnebloempitten door grof gemalen raw chocola
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 150 – 160 graden.
Meng alle droge ingrediënten in grote kom.
Breek de eieren in een andere kom, giet het water erbij en de gesmolten kokosolie. Roer goed, maar niet te lang, tot een homogene massa.
Roer vervolgens voorzichtig de droge ingrediënten erdoor en zet het even op een koele plek.
Bekleed een grote bakplaat met bakpapier en stort de massa erop. Strijk met een spatel of achterkant van een lepel de massa over de hele bakplaat uit. De laag mag niet te dik worden anders worden de crackers niet knapperig. Heb je teveel deeg, bak de crackers dan in 2 keer.
Haal de crackers na circa 10 minuten bakken uit de oven.
Snijd ze in de vorm van de crackers, hiermee voorkom je dat ze gaan breken als je ze eerst zou afbakken. Zet ze nog 15 minuten terug in de oven.
Let op dat de oven niet te warm staat want kunnen snel verbranden. Blijf in de buurt van de oven en kijk regelmatig.
Laat de crackers goed afkoelen alvorens ze in een luchtdichte doos te bewaren. Eet smakelijk!