Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Dit heerlijke recept kwam ik op facebook tegen en is typisch zo'n recept dat iedereen kan maken! Het recept komt oorspronkelijk van Paleofit, klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

  • 500 gram zalm (in stukken gesneden)
  • 1 lepel olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel koriander
  • 1 theelepel komijn
  • 1 theelepel paprika poeder
  • 1 theelepel ui poeder
  • 1 theelepel zwarte peper
Avocado salsa
  • 1 avocado ontpit in stukjes gesneden
  • 1 kleine rode ui in stukjes gesneden
  • 3 milde rode pepers, zaadjes verwijderen en dunne reepjes snijden
  • sap uit 2 limoenen persen
  • 3 eetlepels olijfolie
  • een paar takjes verse koriander fijn snijden
  • snufje zout naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Meng het zout, koriander, komijn, paprika, ui en zwarte peper en wrijf de zalmfilets met olijfolie en deze kruidenmix, en bewaar de zalm in de koelkast gedurende minstens 30 minuten zodat de marinade goed in kan trekken.
  2. Verwarm een grillpan / oven / of bak de zalm in een gewone pan tot de gewenste gaarheid.
  3. Meng de avocado, ui, pepers, koriander, limoensap, olijfolie en zout in een kom. Daarna in de koeling bewaren tot je het gaat gebruiken.
  4. Serveer de zalm overgoten met de avocado salsa.
Tip:  Lekker met gegrilde zoete aardappel uit de oven!
 
(Bron: www.paleofit.nl)


Weergave: