Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Dit heerlijke recept kwam ik op facebook tegen en is typisch zo'n recept dat iedereen kan maken! Het recept komt oorspronkelijk van Paleofit, klik hier voor het originele recept.
Ingrediënten:
500 gram zalm (in stukken gesneden)
1 lepel olijfolie
1 theelepel zout
1 theelepel koriander
1 theelepel komijn
1 theelepel paprika poeder
1 theelepel ui poeder
1 theelepel zwarte peper
Avocado salsa
1 avocado ontpit in stukjes gesneden
1 kleine rode ui in stukjes gesneden
3 milde rode pepers, zaadjes verwijderen en dunne reepjes snijden
sap uit 2 limoenen persen
3 eetlepels olijfolie
een paar takjes verse koriander fijn snijden
snufje zout naar smaak
Bereidingswijze:
Meng het zout, koriander, komijn, paprika, ui en zwarte peper en wrijf de zalmfilets met olijfolie en deze kruidenmix, en bewaar de zalm in de koelkast gedurende minstens 30 minuten zodat de marinade goed in kan trekken.
Verwarm een grillpan / oven / of bak de zalm in een gewone pan tot de gewenste gaarheid.
Meng de avocado, ui, pepers, koriander, limoensap, olijfolie en zout in een kom. Daarna in de koeling bewaren tot je het gaat gebruiken.
Serveer de zalm overgoten met de avocado salsa.
Tip: Lekker met gegrilde zoete aardappel uit de oven!