Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Dit recept is Paleo en Suiker- en Glutenvrij en heb ik gevonden bij: Gezond eten van Jacoline, klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:
  • 250 gram amandelmeel
  • 90 gram palmsuiker
  • halve theelepel wijnsteenbakpoeder
  • 2 eetlepels speculaas kruiden
  • 100 gram koude roomboter
  • halve amandelen om te garneren
  • amandelspijs naar smaak circa 150 á 200 gram (klik hier voor het recept om zelf amandelspijs te maken)
 
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Snijd de roomboter in kleine blokjes en voeg daar het amandelmeel, palmsuiker, bakingsoda en speculaas kruiden aan toe. 
  3. Kneed het geheel snel met een koele hand tot een deegbal.
  4. Neem de helft van het deeg. Rol de deegbal uit op een met bakpapier beklede bakplaat tot een lap van ongeveer 1-2 cm dik.
  5. Verdeel de amandelspijs over het deeg op de bakplaat.
  6. Laat circa 1 1/2 cm aan de rand onbedekt.
  7. Rol nu de rest van het deeg uit en leg het op het amandelspijs zodat het spijs helemaal bedekt is.
  8. Duw de randen van het deeg goed aan elkaar.
  9. Garneer de speculaas met halve amandelen.
  10. Bak de gevulde speculaas in ongeveer 40 minuten.
(Bron: Gezond leven van Jacoline)


Weergave: