Product toegevoegd aan jouw offerte. Ga naar de offerte pagina om jouw offerte aan te vragen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.
Hier weer een fijn recept van Heleen Quantrill van Eet goed, voel je goed. Echt toprecepten, klik hier voor het originele recept.
6 flinke porties (Heerlijk bij gegrilde biefstuk)
Ingrediënten:
2 winterpenen, schoongemaakt
1/2 knolselderij
400 gram rode en witte kool in totaal
1/2 rode ui
1 handvol verse kruiden zoals venkel, peterselie, bieslook en/ of munt, grof gesneden
Sap van 1/2 citroen
Olijfolie
2 el grove mosterd
Zeezout en zwarte peper naar smaak
Bereidingswijze:
Snipper alle groenten in ongeveer gelijke grootte. Als je een mandoline of multi-rasp hebt, maakt dit het nog makkelijker. Of je gebruikt een keukenmachine.
Meng in een ruime kom de olijfolie, citroensap en zout en peper door elkaar.
Voeg de kruiden en mosterd toe en breng op smaak met zout en peper.
Voeg nu de groenten toe en roer goed om.
Deze coleslaw wordt nog lekkerder als je hem een paar uur laat staan in de koelkast!