Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Hier weer een fijn recept van Heleen Quantrill van Eet goed, voel je goed. Echt toprecepten, klik hier voor het originele recept.

6 flinke porties (Heerlijk bij gegrilde biefstuk)

Ingrediënten:

  • 2 winterpenen, schoongemaakt
  • 1/2 knolselderij
  • 400 gram rode en witte kool in totaal
  • 1/2 rode ui
  • 1 handvol verse kruiden zoals venkel, peterselie, bieslook en/ of munt, grof gesneden
  • Sap van 1/2 citroen
  • Olijfolie
  • 2 el grove mosterd
  • Zeezout en zwarte peper naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Snipper alle groenten in ongeveer gelijke grootte. Als je een mandoline of multi-rasp hebt, maakt dit het nog makkelijker. Of je gebruikt een keukenmachine.
  2. Meng in een ruime kom de olijfolie, citroensap en zout en peper door elkaar. 
  3. Voeg de kruiden en mosterd toe en breng op smaak met zout en peper. 
  4. Voeg nu de groenten toe en roer goed om.  
  5. Deze coleslaw wordt nog lekkerder als je hem een paar uur laat staan in de koelkast!  
(Bron: Eet goed, voel je goed)


Weergave: