Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Dit is ook weer zo'n leuke site die ik tegenkwam: keukenliefde.nl Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

  • zak (biologische) rucolasla van ongeveer 75 gram
  • 1 knoflookteentje
  • 50 gram geraspte parmezaanse kaas
  • 1 biologische citroen
  • 6 el olijfolie
  • zout, peper naar smaak
  • snufje paprikapoeder
  • fijne rasp, staafmixer of vijzel

Bereidingswijze:

  1. Spoel de citroen goed af en dep hem droog
  2. Rasp de gele schil van een halve citroen en pers het sap van een halve citroen uit
  3. Pel het knoflookteentje en snij deze in grove stukken
  4. Doe alle bovenstaande ingrediënten in kom en mix er met de staafmixer of vijzel een mooie gladde groene pesto van
(Bron: www.keukenliefde.nl)


Weergave: