Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 1 kilo magere runderlappen
  • 1 theelepel koenjit
  • 1 theelepel sereh
  • 1 theelepel djahe
  • 1 theelepel ketoembar
  • 1 theelepel laos
  • 1 theelepel djintan
  • 3 flinke uien
  • 4 tenen knoflook
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 1 flinke eetlepel sambal brandal
  • zout
  • peper
  • 3 dl runderbouillon 

Voorbereiding: 

  1. Snijd het vlees in dobbelstenen
  2. Snipper de ui en knoflook
  3. Wrijf het vlees in met zout en peper
  4. Meng de koenjit, sereh, djahe, ketoembar, laos en djintan door elkaar en wrijf het vlees hiermee in

Bereidingswijze:

  1. Doe alles in de slowcooker
  2. Zorg ervoor dat het vlees onder de bouillon en het lekker kan stoven
  3. Zet de slowcooker 1 uur op high en 6-7 uur op slow


Weergave: