Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Heerlijk soepje van mijnpaleokeuken! Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

  • 3 el kokosolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • ½ knolselderij, geschild en in blokjes
  • 200 ml kokosmelk
  • 750 ml kippenbouillon
  • 100 gr spekblokjes (of bacon)
  • 200 gr kastanjechampignons
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • 2 el verse bieslook, fijngehakt
  • Keltisch zeezout en versgemalen peper, naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Smelt 2 eetlepels van de kokosolie in een soeppan en fruit hierin de ui
  2. Voeg knolselder toe en roerbak ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur
  3. Giet kokosmelk en kippenbouillon in de pan erbij
  4. Laat op laag vuurtje sudderen tot de knolselderij zacht is (ongeveer 15-20 minuten)
  5. Smelt in de tussentijd de overgebleven kokosolie in een koekenpan en bak hierin de spekblokjes uit
  6. Haal uit de pan en bak in het overgebleven vet de champignons samen met de knoflook en bieslook
  7. Brengt met wat peper en zout en haal uit de pan
  8. Pureer de soep met een blender tot je een romige soep hebt
  9. Proef de soep en breng op smaak met peper en zout
  10. Lepel de soep in soepkommen en garneer met champignons en spekjes
(Bron: http://www.mijnpaleokeuken.nl/)


Weergave: