Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Paleo recepten.nl ook weer lekker! Klik hier voor het originele recept.

Ingrediënten:

  • 3 grote courgettes
  • 600 gram fijn gesneden kip
  • 18 plakjes bacon
  • 2 theelepels zeezout
  • 2 theelepels zwarte peper
  • 1 eetlepel gemalen komijn
  • 1 eetlepel knoflookpoeder
  • 1 eetlepel uienpoeder
  • 1 eetlepel chilipoeder
  • 18 tandenstokers

Bereidingswijze:

  • Verhit de oven voor op 200 Cº. Bekleed een bakplaat met keukenpapier en zet apart.
  • Was en snijd elke courgette in de lengte doormidden. Met hulp van een lepel, schraap je voorzichtig alle zaden en zachte vulling uit het midden van elke halve courgette.
  • Meng de fijn gesneden kip met zeezout, peper, komijn, knoflookpoeder, uienpoeder, en chilipoeder.
  • Schep de kip in het midden van elke helft courgette. Wikkel ongeveer 3 spekjes (bacon) rond elke helft courgette en zet vast met een tandenstoker aan de top.
  • Plaats elke courgette op de bakplaat en bak ongeveer 15-20 minuten, controleer na ongeveer 13 minuten om zeker te zijn dat de spek niet brand.
  • Haal uit de oven en laat 5 minuten afkoelen.


Weergave: