Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Ook dit recept komt van slowcookers facebook, een leuke groep waar je lid van kunt worden! Keuze uit vele recepten! Dit recept is op de kaas na Paleo proof.

Ingredienten:

  • 500 gram spruitjes, gehalveerd.
  • 200 gram biologische spekblokjes
  • +/- 10 gedroogde tomaatjes
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 stuk brie
  • 8 eieren
  • 1 flinke scheut kokosmelk
  • geraspte kaas (optioneel)
  • peper en zout
  • 1 tl chilipoeder of vlokken
  • 1 tl korianderpoeder
  • 1 tl nootmuskaat
  • 1 tl karwijzaad

Bereidingswijze:

  1. Vet je pan van de slowcooker in met wat roomboter of maak een stuk bakpapier klein en beetje nat en leg deze in de pan
  2. Maak de spruiten schoon en halveer deze, kook ze voor 10 minuten
  3. Snij de ui en knoflook fijn, en de gedroogde tomaatjes en de brie in blokjes
  4. Kluts de eieren met alle kruiden en de kokosmelk door elkaar
  5. Bak de ui en knoflook even aan in een koekenpan en doe de spekblokjes erbij
  6. Doe de spruiten en brie bij de ui/knoflook/spekjes en roer dan het eimengsel erdoor (let op dat het in je koekenpan past, anders even in een kom samenvoegen)
  7. Complete mengsel in de pan van de slowcooker doen en dan geraspte kaas erover
  8. Doe de deksel erop en zet de pan voor minimaal 4-5 uur op low
 
Tip: je kunt met de inhoud varieren, denk aan broccoli met ham, of prei met spekjes en champignons etc.


Weergave: