Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt
Dit recept is door uitproberen ontstaan, en ontzettend lekker!

Ingrediënten:

  • 2 grote runderriblappen
  • 3 bio middelgrote uien
  • half bakje bio kastanje champignons
  • 2 bio winterpenen
  • 1 glas bio rode wijn
  • groot blikje tomatenpuree
  • peper
  • keltisch zeezout
  • arrowroot

Bereidingswijze:

  1. Snij champignons in vieren en de uien fijn en doe in de slowcooker
  2. Snij de wortel in plakken en het vlees in blokjes voeg dit erbij
  3. Peper en zout erover 
  4. Glas wijn toevoegen
  5. Het heeft bij mij 7 uur in de slowcooker geprutteld
  6. Het laatste half uur de tomatenpuree toevoegen
  7. Binden met arrowroot
Lekker bij rijst of in mijn geval met zoete aardappel.
 


Weergave: