Account

Je bent momenteel nog niet ingelogd.

Inloggen
Klantenservice
Boven de € 65,00 gratis verzending in NL!
100% Natuurlijke producten
Producten zonder Microplastic en PFAS
We maken ruimte in het magazijn, help je mee? Alles wat voorradig is heeft korting! 
filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Glutenvrij, suikervrij & Paleo!

Dit recept komt uit het boek: Oersterk koken!

Ingrediënten:

  • 600 gram noten (fijngemalen hazelnoten, walnoten en/of amandelnoten)
  • 6 eieren
  • flinke scheut olijfolie
  • wat Keltisch zeezout
  • 2 - 4 el gerapte kokos, naar smaak meer!
  • als vulling: tutti frutti, vijgen, abrikozen, dadels of andere gedroogde vruchten
Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 170 graden C.
  2. Klopt de eieren met een garde of mixer goed los.
  3. Voeg de kokos en de vulling van noten en/of vruchten toe.
  4. Doe alles in een cakeblik en dek het af met aluminiumfolie.
  5. Zet het notenbrood in et midden van de oven.
  6. Verwijder het aluminiumfolie na de eerste 40 minuten en bak vervolgens zonder folie nog 40 minuten. Totaal 80 minuten.
Tips:

- Lekker met een beetje roomboter of olijfolie gemengd met kokosvet.
- Beleg met vleeswaren, salade of rauwkost.
- Je kunt dit brood in plakjes gesneden in de vriezer bewaren.


Weergave: